2.3 addon error when submiting job

Post Reply
mateusz@autonomy.pl
Posts: 14
Joined: Fri Jan 11, 2019 2:43 pm

2.3 addon error when submiting job

Post by mateusz@autonomy.pl » Fri Jan 11, 2019 2:47 pm

there is an error for blender addon in 2.3, both in linux and windows os when submiting job
"Traceback (most recent call last):
File "/opt/cgru/plugins/blender/addons/cgru_tools/operators.py", line 226, in execute
job.output(True)
TypeError: output() takes 1 positional argument but 2 were given

location: <unknown location>:-1


"

User avatar
timurhai
Site Admin
Posts: 490
Joined: Sun Jan 15, 2017 8:40 pm
Location: Russia, Korolev
Contact:

Re: 2.3 addon error when submiting job

Post by timurhai » Fri Jan 11, 2019 2:53 pm

Timur Hairulin
CGRU 2.4.0, Ubuntu 18.04 LTS, MS Windows 10 (clients only).

scopitone
Posts: 6
Joined: Wed Feb 06, 2019 12:34 pm

Re: 2.3 addon error when submiting job

Post by scopitone » Wed Feb 06, 2019 12:52 pm

Hi Timur ,
the issue you mention is for Blender 2.79.

Blender 2.8 is a major update and a lot of things have change.
See my screenshot.

Image

Actually the menu disappear for blender 2.8.
Thank you for your work :D .

User avatar
timurhai
Site Admin
Posts: 490
Joined: Sun Jan 15, 2017 8:40 pm
Location: Russia, Korolev
Contact:

Re: 2.3 addon error when submiting job

Post by timurhai » Wed Feb 06, 2019 3:32 pm

Hi.
Unfortunately, i do not see any image(s).
May be some upload error, or upload limit for a just registered users, like posts approval.
Now are not "just registered user", i`ve made you "registered user"! :D
Timur Hairulin
CGRU 2.4.0, Ubuntu 18.04 LTS, MS Windows 10 (clients only).

scopitone
Posts: 6
Joined: Wed Feb 06, 2019 12:34 pm

Re: 2.3 addon error when submiting job

Post by scopitone » Wed Feb 06, 2019 4:07 pm

I see my screenshot, is it the same for you?
Now I see that I made a mistake I answer is not for this topic but for this one:

viewtopic.php?f=7&t=3209

User avatar
timurhai
Site Admin
Posts: 490
Joined: Sun Jan 15, 2017 8:40 pm
Location: Russia, Korolev
Contact:

Re: 2.3 addon error when submiting job

Post by timurhai » Wed Feb 06, 2019 4:31 pm

Hm.
I can even reach https://www.zupimages.net
I am at work now, may be we blocking something.
I will try at home.
Timur Hairulin
CGRU 2.4.0, Ubuntu 18.04 LTS, MS Windows 10 (clients only).

scopitone
Posts: 6
Joined: Wed Feb 06, 2019 12:34 pm

Re: 2.3 addon error when submiting job

Post by scopitone » Wed Feb 06, 2019 5:30 pm

scopitone wrote:
Wed Feb 06, 2019 4:07 pm
I see my screenshot, is it the same for you?
Now I see that I made a mistake my answer is not for this topic but for this one:

viewtopic.php?f=7&t=3209

ramdhandwi
Posts: 1
Joined: Sun Jun 16, 2019 10:53 am

Re: 2.3 addon error when submiting job

Post by ramdhandwi » Sun Jun 16, 2019 11:04 am

I also tried to install the CGRU add-on to submit a job (using blender 2.8). and I don't see any error message. but I can't find any CGRU parameter on Blender 2.8 after the add-on installation. and then I tried to submit the job via keeper. it run smoothly but I only got black screen. Is it because blender 2.8 are not supported yet?

User avatar
timurhai
Site Admin
Posts: 490
Joined: Sun Jan 15, 2017 8:40 pm
Location: Russia, Korolev
Contact:

Re: 2.3 addon error when submiting job

Post by timurhai » Sun Jun 16, 2019 11:17 am

Hi.
Blender 2.8 have changed addons Python API much.
Addons for previous versions are incompatible.
Somebody, who uses Blender and familiar with its Python API should adopt CGRU blender plugin for 2.8.
Timur Hairulin
CGRU 2.4.0, Ubuntu 18.04 LTS, MS Windows 10 (clients only).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest