One of the slaves does not put rendered images in the folder specified

General discussions and questions.
Post Reply
nutellaj
Posts: 9
Joined: Mon Sep 02, 2019 9:27 am

One of the slaves does not put rendered images in the folder specified

Post by nutellaj »

Hello,

I have several rendering nodes. All of them except one put rendered files to the place which i specified in Afanasy "submit job" window.
One of them puts rendered images in the "images" folder of the default project. I don't really understand why it happens and not sure how to start tackling this issue.

I attached the executed command from afanasy
https://pastebin.pl/view/a3af756d render log from maya

I use cgru on all nodes 2.3.1
Maya 2019

Thanks!
Attachments
This is how the command looks before i submit it
This is how the command looks before i submit it
submit.JPG (54.74 KiB) Viewed 274 times
User avatar
timurhai
Site Admin
Posts: 675
Joined: Sun Jan 15, 2017 8:40 pm
Location: Russia, Korolev
Contact:

Re: One of the slaves does not put rendered images in the folder specified

Post by timurhai »

Hi!

You are asking why the same command works as expected on all machines except one.
Check Maya settings on that machine.

You can also (better) ask this question on Maya forums.
As it is not an Afanasy related question, you can not no mention it:
" - Running this command all machines works fine except one."
Timur Hairulin
CGRU 3.1.0, Ubuntu 18.04 LTS, MS Windows 10 (clients only).
nutellaj
Posts: 9
Joined: Mon Sep 02, 2019 9:27 am

Re: One of the slaves does not put rendered images in the folder specified

Post by nutellaj »

Thanks for your reply, i will ask on maya forums.
Post Reply